Persondatapolitik

 

Når du besøger en hjemmeside, vil der som regel blive indsamlet nogle oplysninger om dig, som vi kan bruge til at forbedre vores indhold på vores hjemmeside. Det kan godt blive lidt teknisk men helt overordnet handler det om at det f.eks er interessant for os at følge med i, hvilke sider på hjemmesiden, der får mest trafik, fordi det fortæller os noget om, hvilke emner vores potentielle kunder er mest interesseret i, og hvilke der kunne gøres mere interessante.

Vi tager din databeskyttelse alvorligt og er løbende opmærksomme på den latente risiko for, at du udsættes for tab eller tyveri af data, derfor gør vi hvad vi kan for at sikre os mod tab af dine data.

Vi behandler data om dig i det omfang, det er nødvendigt for at opfylde en aftale indgået mellem os og dig og det omfang, vi har en berettiget interesse heri, samt i det omfang du har samtykket heri.

Vi behandler persondata der omfatter navn, adresse, køn, fødselsdato, e-mail-adresse samt telefonnummer. Oplysningerne indhentes når du bestiller en rejse, et ophold eller deltager i ture, deltager i konkurrencer eller kampagner der er sponsoreret af os og eller hvis du indberetter et problem til os. 

Vi indsamler derfor oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside for at prøve at få en fornemmelse af, hvad du godt kan lide på hjemmesiden, så vi bedre kan målrette vores indhold på siden til dig, der er interesseret i Lamai Safari. 

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af vores hjemmeside.

 

Vedr. Cookies
Vores hjemmeside anvender de såkaldte ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og evt. målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte Google Analytics, Youtube o.lign. Se evt. også denne liste: Hyppige tredjeparter ved digital annoncering

 

Vedr. personoplysninger

 

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved at du klikker ind på noget af vores indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, eller i øvrigt bruger vores services eller foretager køb ved kontakt til Lamai Safari pr. mail eller telefon.

Det er typisk følgende typer af oplysninger, der bliver indsamlet og behandlet: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login, tilmelding til nyhedsbrev eller ved køb. Informationer via vores kontakt formular eller pr. telefon eller mail.

 

Sikkerhed
Vi har selvfølgelig truffet både nogle tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Vi sender kun dine oplysninger til andre med samtykke fra dig og kun hvis de skal bruges til bestilling af rejse, ophold eller ture gennem Lamai Safari.

 

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de sider, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering, hvis vi benytter os af dette.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

 

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager
Vi er altid interesseret i at høre vores kunders mening og opfordrer dig derfor til at kontakte op på info@lamaisafari.dk såfremt du mener der er noget vi kan gøre bedre. Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine data, sender du ligeledes en henvendelse på ovenstående mail eller kontakter 

Datatilsynet direkte. 

 

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Lamai Safari Danmark

Østergade 2

9690 Fjerritslev