Phuti Lodge

Phuti Lodge ligger midt i bushen og er det perfekte udgangspunkt for en fotosafari.

Puthi lodge har en charmerende og helt privat beliggenhed, der gør, at man føler sig fuldstændigt i et med naturen. Her bor man tæt på et vandhul, hvor mange dyr kommer og drikker hver dag. Lodgen tilbyder derfor en mindre fotosafari, uden man overhovedet behøver forlade området.

Phuti lodge er etableret med 5 lækre og smukt indrettede hytter med eget toilet og badefaciliteter. Til lodgen hører der et dejligt  fælles spiseområde, køkken samt lækkert, højtliggene terrasseområde med pejs. Der er ligeledes et sofaområde, bålsted og selvfølgelig en skøn pool med solstole og udsyn direkte til bushen. På Phuti er man helt sig selv og kan nyde roen og naturen helt tæt på. Bush walks og game drives kan foregå både på Phutis 1.400 ha eller på Lamai Safaris 10.000 ha store område kun 2 km. væk – hvor Big Five skal opleves.

 

Bonusinfo: Phuti eller Phuthi som Sydafrikanerne skriver, er et sprog der tales af en lille gruppe mennesker på omkring 20.000 mennesker i Sydafrika i de sydlige områder. Sproget er ikke et af de elleve officielle sprog i Sydafrika – men stadig et sprog, der er værd at bevare for eftertiden.

 

Ophold på Phuti: Vi udlejer hytterne til par eller til en hel gruppe – hele campen kan lejes til den store gruppe – der er plads til i alt 10 personer i de 5 hytter og mulighed for ekstra opredninger til børn.

Faciliteter i den enkelte hytte:

  • Store og smagfuldt indrettede værelser (Queen size)
  • Badeværelse med bruser og toilet
  • Håndklæder og diverse toiletartikler
  • Myggenet og – spray til krop og rum
  • Adaptere til europæiske stik

Pin It on Pinterest

Share This