PHUTI BUSH CAMP
LÆKKER BELIGGENHED
AFSLAPPET
STEMNING
FANTASTISK UDSIGT
FRA PHUTI BUSH CAMP
Tidligere
Næste

PHUTI BUSH CAMP

Beliggende midt i den afrikanske bush

Puthi lodge har en charmerende og helt privat beliggenhed, der gør, at man føler sig fuldstændigt i et med naturen. Her bor man tæt på et vandhul, hvor mange dyr kommer og drikker hver dag. Lodgen tilbyder derfor en mindre fotosafari, uden man overhovedet behøver forlade området.

 

Phuti lodge er etableret med 5 lækre og smukt indrettede hytter med privat bad og  toilet.

 

Til lodgen hører der et dejligt  fælles spiseområde, køkken samt lækkert, højtliggende terrasseområde med pejs. Der er ligeledes et sofaområde, bålsted og selvfølgelig en skøn pool med solstole og udsyn direkte til bushen

På Phuti er man helt sig selv og kan nyde roen og naturen helt tæt på. Bush walks og game drives kan foregå både på Phutis 1.400 ha eller på Lamai Safaris 10.000 ha store område kun 2 km. væk – hvor Big Five skal opleves.

 

Bonusinfo: Phuti eller Phuthi som Sydafrikanerne skriver, er et sprog der tales af en lille gruppe mennesker på omkring 20.000 mennesker i Sydafrika i de sydlige områder. Sproget er ikke et af de elleve officielle sprog i Sydafrika – men stadig et sprog, der er værd at bevare for eftertiden.

 

Ophold på Phuti: Vi udlejer hytterne til par eller til en hel gruppe – hele campen kan lejes til den store gruppe – der er plads til i alt 10 personer i de 5 hytter og mulighed for ekstra opredninger til børn.

Du bor godt på Phuti Bush Camp

Luksushytterne på Phuti Bush Camp er i rustik, afrikansk stil med stråtækt tag.

Fra fælleskøkkenet er der udgang  til en stor overdækket terrasse med pejs. Herfra er der dejlig udsigt til dyrene i bushen. Ydermere forefindes terrasse med solstole, havemøbler og stor nedsænket pool.

Stedet er meget velegnet til børn. Der kan i hver hytte opsættes en ekstra fold-ud-seng, hvilket betyder at der i alt kan opholde sig op til 10 voksne og 5 børn på lodgen.

Det er muligt at tilberede egen aftensmad ved den store udendørs grill eller i køkkenet. Der er fine indkøbsmuligheder tæt på Phuti Bush Camp. Kun 24 km væk ligger Phalaborwa med glimrende supermarkeder.

Leveomkostningerne er generelt 40% lavere i Sydafrika i forhold til Danmark.

 

Faciliteter i den enkelte hytte:

 • Store og smagfuldt indrettede værelser (Queen size)
 • Badeværelse med bruser og toilet
 • Håndklæder og diverse toiletartikler
 • Myggenet og – spray til krop og rum
 • Adaptere til europæiske stik

Øvrige faciliteter på Phuti Bush Camp:

 • Pool, grill & lounge område med sigt til den sydafrikanske bush
 • Udendørs overdækket loungeområde med pejs
 • Fælles stue med sofagruppe, bar og spiseplads
 • Fælles køkken med flere køleskabe/fryser
 • Vaske service tilbydes mod betaling
 • Daglig rengøring i hytterne
 • Bål område
 • Havemand 

Dyrerne som nærmeste nabo

På lodgen kan du både slappe af og nyde dyrene der kommer helt tæt på pool og terrasseområdet.  Det er dog ikke tilladt at færdes til fods uden en guide i reservatet, grundet sikkerhed.

 

Fra Phuti Bush Camp er der kun 20 minutters kørsel til Lamai Safari Lodge, hvor der kan bestilles aftensmad. Det er en god ide at komme tidligt for at spotte efter elefanter, løver eller andre af Big 5 dyrene inden aftensmaden nydes.

 

Alle retter der serveres på Lamai Safari er tilberedt af de bedste lokale råvarer, og serveres enten under tag eller i det fri med udsigt til dyrene alt efter vejr og vind.