• fullsizeoutput_2474

    Store grupper

    FIRMA, FAMILIEFØDSELSDAG, MOTORCYKELKLUBBEN, ELLER?

Er I en stor gruppe? Lav en helt unik safari!

Er I en gruppe på 10 eller helt op til 28 gæster, så har I mulighed for at bestille en samlet safari oplevelse i vores fantastiske område på Lamai Safari – vi sammensætter jeres ophold ud fra jeres ønsker og sikrer at opholdet bliver præcist som I ønsker det. Det kan være sølvbryllupsfesten der skal fejres med børn eller venner i den afrikanske bush, et firma event/rejse hvor der er fokus på samarbejde og fælleskab for at styrke virksomheden, eller en 70 års fødselsdagsfest hvor børn og børnebørn skal forkæles.

Tubing3

Kun fantasien sætter grænser

Vi har haft bestyrelsesmedlemmer der har afholdt deres årlige evaluering og målsætnings seminar på Lamai Safari, motorcykelklubben der har været på deres 40 års jubilæums tur, ”strikkeklubbens” der har holdt “strikkefestival” og kortklubber der har afholdt deres årlige rejse hvor Lamai Safari har været deres base. Nogle grupper har lejet sig ind og har haft hele Lamai Safari andre har haft en af vores 10 eller 12 personers lodger, andre igen har valgt at de var opdelt i de små hytter – dette arrangeres selvfølgelig ud fra ønsker og antal personer.

Kontakt os direkte og lad os høre om jeres ønsker og tanker – så hjælper vi gerne med at finde det helt rigtige til dig og dine medrejsende.

Pin It on Pinterest

Share This