GRUPPEREJSE TIL SYDAFRIKA
FAMILIEFERIE, RUND FØDSELSDAG?
OPLEV SAFARI SOM GRUPPE
SØLVBRYLLUP, FIRMATUR ?
OPLEVELSE FOR LIVET
SAMMEN
Previous slide
Next slide

Safari rejse som gruppe

Få de store oplevelser sammen

Familieferie

Er der noget mere fantastisk end at have andre at dele de store oplevelser med? Nej vel?

Hos Lamai Safari har vi ofte besøg af større grupper, når der f.eks. skal fejres rund fødselsdag, bryllupsdag eller måske sølvbryllupsdag i familien.

Det kan også være hele familien beslutter sig for at få en uforglemmelig oplevelse sammen, og rejser I over 10 personer betegnes det som regel som en grupperejse.

Firmatur

Lige så ofte oplever vi at virksomheder inviterer medarbejdere eller forretningsforbindelser med på en fantastisk safarirejse, og derved får knyttet kunder og medarbejdere endnu tættere sammen end tidligere.

Ingen tvivl om, at den gode forplejning er en lige så stor årsag til at mange grupper vælger vores lodges.

Vi sikrer dig den bedste indkvartering afhængig af din gruppes størrelse

Kruger Bush Camp

Er I mellem 12 og 14 personer anbefaler vi ophold på ugenerte Kruger Bush Camp beliggende på Lamai Safari området.

Gæster i denne bungalow har privat swimmingpool, bål sted (boma) og terrasse med en fantastisk udsigt ud mod dyrelivet i den afrikanske bush.

Her bor I som gruppe fuldstændig ugenert, og har naturligvis adgang til alle de øvrige aktiviteter på Lamai Safari Lodge såvel som den gode forplejning på lodgens restaurant under hele opholdet.

Kruger Manor

Er I op til 8 personer, der ønsker at bo sammen på Lamai Safari´s område, anbefaler vi ophold på Kruger Manor.

En lækker villa med privat terrasse og udsøgt udsigt til den store pool samt dyrelivet ved det nærliggende vandhul.

Her bor I som gruppe privat, og har adgang til alle de øvrige aktiviteter på Lamai Safari Lodge, den fælles swimmingpool såvel som den gode forplejning på lodgens restaurant under hele opholdet.

Kruger Phuti Camp

Med plads til 10 voksne er Kruger Phuti Camp perfekt når I rejser flere generationer sammen. Kruger Phuti Camp ligger blot 20 min kørsel fra Lamai Safari Lodge, og her er det muligt at få hele lodgen for sig selv, mere privat ophold finder man ikke. 

Lodgen er vel beliggende midt i den afrikanske bush, og består af 5 lækre hytter med plads til 2 personer i hver.

Alle hytter har adgang til den fælles swimmingpool, med solstole og perfekt udsigt til den afrikanske bush. Forplejningen på Kruger Phuti Camp er kreeret af vores dygtige køkkenchef.

Reservation af din rejse

Alle grupper har forskelligt behov og hos Lamai Safari Lodge er vi specialister i Sydafrika og vores smukke lodges. Derfor placerer vi dig altid i det værelse eller den hytte der passer bedst til dig og dine medrejsende.

At behov er forskellige vidner vores gæster om; fra familieferie til bestyrelser, motorcykel- og kortklubber samt virksomheder, som ønskede en anderledes rejse med fokus på samarbejde og fællesskab.

Flamingo Tours, vores mangeårige og dygtige samarbejdspartner er behjælpelige med din/Jeres reservation, også når det er en reservation for en gruppe, I er når I bestiller gennem Flamingo Tours sikret en rejse som en pakkerejse, med alle fordele – Flamingo Tours har alt viden om hvilke fly der vil passe bedst og sikrer at rejsen til Lamai Safari passer præcis til ønsker der fremsættes.

Scroll to Top