DESIGN SELV
DIN SAFARI REJSE
FANTASTISKE OPLEVELSER
PÅ EGEN HÅND
PHUTI SAFARI LODGE
LÆKKERT OPHOLD
Tidligere
Næste

Safari på egen hånd

Oplev friheden

Denne side er for dig, der ønsker at planlægge det hele selv, og gerne lejer en bil i lufthavnen når Sydafrika skal udforskes. Ønsker du selv at køre på safari i den offentlige del af Kruger National Park, anbefaler vi at leje en bil med 4-hjulstræk. 

 

Vælges denne rejseform vil du sikkert også sætte stor pris på safariophold med køkkenfaciliteter? Det kan du få ved ophold på vores søsterlodge, Phuti Bush Camp

 

Campen ligger i sit helt private område, blot 20 min kørsel fra Lamai Safari Lodge hovedområde. Gaten til Phuti Bush Camp ligger over for gaten ind til Lamai Safari´s BIG 5 område i Greater Kruger. 

Ønsker du den fulde service, kan det også arrangeres på Phuti Bush Camp, eller vi kan reservere det til dig på Lamai Safari Lodge.

 

Uanset om du vælger ophold på Phuti Safari Lodge eller Lamai Safari Lodge er det altid muligt at deltage i alle aktiviteter fra Lamai Safari Lodge. Selvom du selv har mulighed for at køre rundt i Kruger Nationalpark, anbefaler vi, at du deltager på en af vores safari udflugter med guide.

 

Vores lokale guider har en usandsynlig stor viden omkring flora og fauna, som man virkelig lærer at sætte stor pris på undervejs. 

Lej en bil

Der er noget specielt ved at køre afsted i sit helt eget tempo. Vi anbefaler at leje en fire-hjulstrækker såfremt I selv ønsker at køre på safariudflugter i den offentlige del af Kruger National Park.

Mad & drikke

Phuti Bush Camp er der et stort fælleskøkken med flere køleskabe. Blot en halv times kørsel fra lodgen findes gode indkøbsmuligheder.

Aktiviteter

Der er masser af muligheder for deltagelse i aktiviteter i området. Både de aktiviteter der foregår på Lamai Safari Lodge, såvel som udflugter på ATV, med varmluftsballon og meget mere.

Phuti Bush Camp - det hurtige overblik

Phuti Safari Lodge

Værelser på Phuti Bush Camp

 • Lækre værelser med toilet og bad
 • Håndklæder og linned
 • Aircondition og myggenet 
 • Sikkerhedsboks 
 • Adaptere til europæiske stik
 • Vaskeservice mod betaling

Øvrige faciliteter på Phuti Bush Camp

 • Fælles stue med sofagruppe, bar og spiseplads
 • Fælles køkken med flere køleskabe/fryser
 • Bål område
 • Daglig rengøring i hytterne
 • Havemand 
 • Pool, grill & lounge område med sigt til den sydafrikanske bush
 • Udendørs overdækket loungeområde med pejs

Luksushytter midt i den afrikanske bush

Luksushytterne på Phuti Bush Camp er i rustik, afrikansk stil, stråtækt tag.

Der er udgang fra køkkenet til overdækket terrasse med pejs. Dejlig udsigt til dyrene i bushen, terrasse med solstole, havemøbler og stor nedsænket pool.

Der kan bo fra 2-10 personer samlet på lodgen, dog er det altid muligt at leje blot en enkelt hytte. 

Stedet er meget velegnet til børn. Der kan i hver hytte opsættes en ekstra fold-ud-seng, hvilket betyder at der i alt kan opholde sig op til 10 voksne og 5 børn i lodgen.

På Phuti Bush Camp er der stuepige, der sørger for den daglige oprydning og rengøring i hytterne.

Det er muligt at tilberede egen aftensmad ved en stor udendørs grill. Ydermere er der adgang til et stort køkken med alt der skal bruges for en lille eller stor familie. Der er fine indkøbsmuligheder tæt på Phuti Bush Camp. Kun 24 km væk ligger Phalaborwa med glimrende supermarkeder.

Leveomkostningerne er generelt 40% lavere i Sydafrika i forhold til Danmark.

Dyrerne som nærmeste nabo

På lodgen kan du både slappe af og nyde dyrene der kommer helt tæt på pool og terrasseområdet.  Det er dog ikke tilladt at færdes til fods uden en guide i reservatet, grundet sikkerhed.

 

Fra Phuti Bush Camp er der kun 20 minutters kørsel til Lamai Safari Lodge, hvor der kan bestilles aftensmad. Det er en god ide at komme tidligt for at spotte efter elefanter, løver eller andre af Big 5 dyrene inden aftensmaden nydes.

 

Alle retter der serveres på Lamai Safari er tilberedt af de bedste lokale råvarer, og serveres enten under tag eller med udsigt til dyrene alt efter vejr og vind.