STORE GRUPPER
FAMILIEFERIE, RUND FØDSELSDAG?
STORE GRUPPER
SØLVBRYLLUP, FIRMATUR ?
OPLEVELSE FOR LIVET
SAMMEN
Tidligere
Næste

Safari rejse som gruppe

Få de store oplevelser sammen

Familieferie

Er der noget mere fantastisk end at have andre at dele de store oplevelser med? Nej vel?

Hos Lamai Safari reserverer vi ofte ophold til større grupper, når der f.eks. skal fejres rund fødselsdag, bryllupsdag eller måske sølvbryllupsdag i familien.

Det kan også være hele familien beslutter sig for at få en uforglemmelig oplevelse sammen, og rejser I over 10 personer betegnes det som regel som en grupperejse.

Firmatur

Lige så ofte oplever vi at virksomheder inviterer medarbejdere eller forretningsforbindelser med på en fantastisk safarirejse, og derved får knyttet kunder og medarbejdere endnu tættere sammen end tidligere.

Ingen tvivl om at den gode forplejning er en lige så stor årsag til at mange grupper vælger vores lodges.

Vælg mellem 2 safari lodges

Vælg Lamai Safari Lodge

På Lamai Safari Lodge anbefaler vi ophold i vores store ugenerte Pitse Pitsi bungalow med plads til maksimalt 14 personer.

Gæster i denne bungalow har privat swimmingpool, bålsted (boma) og terrasse med en fantastisk udsigt ud mod dyrelivet i den afrikanske bush.

Her bor I som gruppe fuldstændig ugenert, og har naturligvis adgang til alle de øvrige aktiviteter på Lamai Safari Lodge såvel som den gode forplejning  på lodgens restaurant under hele opholdet.

Vælg Phuti Safari Lodge

Phuti Safari Lodge ligger blot 20 min kørsel fra Lamai Safari Lodge, og her er det muligt at få hele lodgen for sig selv, mere privat ophold finder du ikke. 

Lodgen er vel beliggende midt i den afrikanske bush, og består af 5 lækre hytter med plads til 2-3 personer i hver.

Alle hytter har adgang til den fælles swimmingpool, med solstole og perfekt udsigt til den afrikanske bush. Det er muligt at lave egen mad her, eller få forplejningen fra Lamai Safari Lodge.

Reservation af din rejse

Alle grupper har forskelligt behov og hos Lamai Safari Lodge er vi specialister i Sydafrika og vores smukke lodges. Derfor kan vi vejlede dig i hvilken af vores 2 lodges der passer bedst til din og din gruppes behov.

At behov er forskellige vidner vores gæster om; fra familieferie til bestyrelser, motorcykel- og kortklubber samt virksomheder, som ønskede en anderledes rejse med fokus på samarbejde og fællesskab.

Vi arrangerer gerne transport fra/til lufthavnen i Sydafrika men desværre ikke selve flytransporten. Når du rejser som en gruppe, er det en stor fordel at have det hele planlagt hjemmefra. Derfor har vi et tæt samarbejde med Flamingo Tours, der hjælper med den samlede reservation.