LAMAI SAFARI LODGE

Den sikre vej til virkeliggørelsen af drømme

Velkommen til vores afrikanske hjem

Lamai Safari er et helt specielt sted

Stedet emmer af hjertevarme og familiær stemning. Her er alle velkomne, og alle gæster har det til fælles, at de ønsker en safarioplevelse ud over det sædvanlige i fuldkommen afslappede omgivelser. Det får du på Lamai Safari Lodge.

 

Her er tale om en lille eksklusiv lodge med plads til maksimalt 30 gæster. Modtages flere reservationer end hvad der er plads til på Lamai Safari Lodge, er det muligt at reservere et safari ophold på søsterhotellet Phuti Bush Camp, beliggende kun 20 minutters kørsel fra Lamai Safaris hoveområde.

Ved ankomst til Lamai Safari bydes på velkomst drinks & snacks, ligesom alle måltider er inkluderet under opholdet.

 

Fordi alle gæster har en forskellig smag, bestemmer du helt selv hvor mange, og hvilke aktiviteter, der skal inkluderes i dit ophold. Safari udflugter i Greater Kruger Nationalparken er noget langt de fleste ønsker, og alle safariudflugter foregår i vores egne åbne safari biler.

Det betyder at du har frit udsyn til dyrelivet, og samtidig skærme for sol og regn.

Du bor godt på Lamai Safari Lodge

På Lamai Safari har vi flere forskellige værelsestyper, helt afhængig af hvor mange I ønsker at bo sammen. Fælles for alle værelser er dog en fantastisk udsigt ud over den afrikanske bush & de nærliggende vandhuller, private badeværelse & privat terrasse. 

 

Til den glade safari gruppe op til 14 personer

Rejser du som en gruppe på op til 14 personer, anbefaler vi ophold i vores store bungalow. Her bor I alle ugenert sammen og har desuden adgang til privat boma (ildsted) samt privat swimmingpool.

Ophold for op til 8 personer

Vi har mange familier, der rejser flere generationer sammen, og her reserveres tit vores villa der med sine 4 værelser og 3 badeværelser fint har plads til op til 8 personer. Er I lidt færre reserverer vi gerne lejligheden på Lamai Safari Lodge, der med sine 2 badeværelser er helt perfekt til en familie med børn. Der kan bo maksimalt 5 personer i lejligheden.

Ophold for 2-3 personer

Er der noget skønnere end at bo i egen hytte? Det kan du komme til på Lamai Safari Lodge, hvor de 4 hytter alle vender ud mod den afrikanske bush.

Forplejning på Lamai Safari Lodge

Alle måltider er inkluderet på Lamai Safari Lodge, og vi lover dig, du bliver ikke skuffet. Vores kokketeam gør en dyd ud af anretningen af maden og bruger altid lokale, friske råvarer.

Du vil få mulighed for at smage typisk afrikansk mad, lækre internationale retter og naturligvis vildtkød. Er du vegetar, har allergier eller andre krav til forplejningen sørger køkkenet for at tilberede måltider der passer præcist til dine ønsker.

Udendørs faciliteter på Lamai Safari Lodge

Stemningen på Lamai Safari Lodge er uformel og faciliteterne er naturligvis tilgængelige for alle vore gæster. På lodgen findes 2 swimmingpools, en der deles af gæsterne i vores hytter, villa og lejlighed, og en der udelukkende benyttes af den gruppe der bor i vores store bungalow. 

 

I den store restaurant er der fin udsigt til dyrelivet ved de nærliggende vandhuller, og det er også her alle måltider serveres, med mindre du deltager på en safariudflugt hvor måltidet tilberedes i bushen. 

Alle safaribilerne er åbne, og tillader derfor fuldt udsyn og sikrer at vore gæster får taget nogle helt fantastiske billeder. Vi har tag på bilerne så man ikke bliver stegt i den sydafrikanske sol.

 

Men man behøver sådan set ikke tage på safariudflugter for a opleve det afrikanske dyreliv. Lodgen er omkranset af vandhuller, der livligt besøges af giraffer zebraer, elefanter og andre af savannens vilde dyr. Det er dybt fascinerende at sidde på terrassen med en lille drink i hånden, og bare nyde dyrelivet. Også her får man nogle helt utrolige billeder med hjem.

Aktiviteter på Lamai Safari Lodge

Vi fristes til at sige der er en hel verden af aktiviteter når du bor på Lamai Safari Lodge.

Natsafari, gamedrive og romantisk sundowner er blot nogle få af dem. Du kan også overnatte i bushen sammen med en af vores erfarne rangere, tage på ATV safari eller overvære en autentisk danseshow med dansere fra den nærliggende landsby. 

Kort sagt, du kommer ikke til at kede dig på Lamai Safari Lodge, – vi har noget for enhver smag.

Lamai Safari i Kruger Magazine

For ganske nylig havde vi en artikel med i det sydafrikanske blad Kruger Magazine. Har du lyst til at læse endnu mere om vores smukke safari lodge, så klik gerne på billedet her til højre.

Kruger Magazine