• Løvinder drikker

   Aktiviteter og safarioplevelser 

   HOS LAMAI SAFARI

OPLEV BIG 5 SAFARI, SOLNEDGANG OVER BUSHEN OG MEGET MERE.

Hos Lamai Safari har du mulighed for en masse aktiviteter og safarioplevelser. Her kan du læse mere om Lamai Safaris aktiviteter, der foregår på vores private BIG 5 område i Kruger National Park. Alle disse aktiviteter og safarioplevelser kan bestilles uanset hvilket safariophold du vælger og kan bestilles ved min. 4 personer, med mindre andet er nævnt i teksten ved aktiviteten.

Priserne er i Rand og pr. person.

Se mere her om hvilke aktiviteter der er i Lamai Safari´s nærområde her: Aktiviter tæt på Lamai Safari

 • GAMEDRIVE

  Start safari eventyret med en tur blandt Kruger National Parks dyr. Turen foregår om morgenen eller om eftermiddagen og har en varighed af 2 1/2 – 3 timer. Vores dygtige guide vil køre jer rundt på vores store 5 område og fortælle om de dyr I møder undervejs. Husk kameraet, så du også kan huske dine fantastiske safarioplevelser!

  • ½ pris for børn mellem 6 og 12 år  
  • Varighed: 2 1/2 – 3 timer

  R750 

 • SUNDOWNER

  Vi kører sen eftermiddag op til det smukke bjerg, hvor vi slår ”lejr”. Vi laver bål på toppen og serverer “champagne” og snacks. Nyd den smukke solnedgang og den imponerende stjernehimmel – og ikke mindst lydene i bushen. Vi afslutter dagen med en night drive retur til lodgen. En fed safarioplevelse, hvor I vil føle suset, når I pludselig kan se ‘øjne i natten’.

  • Inklusiv snacks samt bobler eller en drinks på bjerget.
  • ½ pris for børn mellem 6 og 12 år
  • Varighed: 2,5 – 3 timer

  R900 

 • ROMANTISK SUNDOWNER / M BUSH BRAAI & NATKØRSEL

  Ønsker I romantisk tosomhed under opholdet som en af Jeres safarioplevelser, tilbyder Lamai Safari en helt unik stund på vores fantastiske spot på Grietjie Berg – der grilles og middagen indtages på bushmaner med sigt ud over det fantastiske stykke natur som omgiver Jer – på vej tilbage til Lodgen køres der natsafari hvor vores Ranger med lampe søger efter øjne i natten. 

  • Inklusiv lette grillretter tilberedt på bjerget samt drikkevarer.
  • Varighed: 3 – 3,5 timer

  R2.400 

 • SUNDOWNER MED BUSH BRAAI

  Vi kører sen eftermiddag game drive op til vores private spot på reservatet. Vi laver bål og serverer lidt bobler til ganen inden middagen serveres bestående af lette og velsmagende grillretter. Nyd den smukke solnedgang og den imponerende stjernehimmel – og ikke mindst stilheden og lydene fra de nataktive dyr. Vores dygtige guide kører retur til lodgen med lygten tændt for at se om der kan spottes aktivitet – en safarioplevelse man ikke skal gå glip af. 

  • Inklusiv lette grillretter tilberedt på bjerget samt drikkevarer.
  • ½ pris for børn mellem 6 og 12 år
  • Varighed: 3 – 3,5 timer

  R970

 • NIGHT DRIVE

  Night drive – game drive i mørke. Her aktiveres andre sanser end på den traditionelle game drive. Du vil blive overrasket over mangfoldigheden af ​​lyde, mørket byder på. Ligeledes er det interessant og en stor oplevelse ved selvsyn at konstatere, at bush’en aldrig sover.

  • ½ pris for børn mellem 6 og 12 år
  • Varighed: 2 timer 

  R800

 • ATV I BIG 5

  På dit ATV-eventyr tager vi dig på en specielt fremstillet ATV-sti gennem vores BIG 5 område. En sjov tur for alle og især for dem med benzin i blodet. Børn fra 6 år og op til 12 år kan sidde bag på en forælder til ½ pris. Turen er inklusiv game drive til og fra ATV opsamlingsstedet.  

  R2.000

 • DANSESHOW

  Den dygtige dansegruppe kan ikke andet end at sætte et stort smil på dine læber. Det er en flot og farverig safarioplevelse, når dansegruppen gæster Lamai Safari. Danserne er fra den nærvedliggende landsby og børnene der er med er børn der har ekstra behov for omsorg. Danseshowet kan kun bestilles ved max 6 personer. 

  R1.000 (min. 6 personer)

 • DA NAT I BUSHEN

  En nat i det fri mellem løver og elefanter. Sundowner, bush braai og derefter overnatning midt ude i den sydafrikanske bush – mange safarioplevelser på kort tid. Vi kører på bjerget, hvor der grilles og nydes bobler og snack, mens solen går ned over bushen. Dyrenes lyde ændres og de nataktive dyrs kalden og brølen bliver tydelig og intens. Når stjernerne er blevet studeret og mælkevejen er tjekket ud, er det tid til at få sovet lidt i telt eller i shelter. Aktiviteten kan bestilles ved min. 3 personer.

  R3.000                  

 • GRØN JAGT PÅ IMPALA

  Er du jæger eller har du en jæger gemt i maven, så tilbyder vi jagt på et af vores områder tæt på Lamai Safari. Jagten i Sydafrika er, når den forvaltes forsvarligt, med til at bevare bestanden af ​​dyr – hvis der ikke er interesse fra jægere, vil områderne i stedet ofte blive udlagt til landbrugsjord hvormed dyrenes væresteder forsvinder. Det er en stor oplevelse at gå på jagt, og du har mulighed for at gå på jagt efter eksempelvis en impala. Rejser du med Flamingo Tours til Lamai Safari, så vil vi gøre alt for at jagten planlægges på din fridag, er det ikke muligt, bliver du selvfølgelig inddraget i hvilke dag det så kan lade sig gøre.

  Én dagsjagt kan bestilles i din pakkerejse eller hvis du har bestilt et ophold direkte hos Lamai Safari – til følgende priser:

  En jæger med PH 1:1 inkl. indskydning, riffelleje og patroner.

  R3.000                                                              

  To jægere med PH 2:1 inkl. indskydning, riffelleje og patroner.                               

  R2.500

  Trofæafgift pr. impala nedlagt                                                                                                                               

  R5.000 Male – R2.000 Female

  Ikke jagende observatør                                                                                                                                                        

  R800 

  Ved anskydning af dyr betales fuld pris. Bemærk det ikke er nødvendigt at have et jagttegn for at gå på jagt i Sydafrika, der skal inden jagten bestås en skyde prøve. Så en safarioplevelse der også kan indgå i dit ophold. Lamai Safari går ind for grøn jagt, derfor er det udvalgte dyr der skydes og der skydes kun dyr der er ekstra i reservatet og ud fra vores managementsplan, dette for at bevare biodiversiteten i vores jagtområde.

  Vi går ikke på jagt i vores safariområde da den er åben til Kruger National Park, men på vores egen jagtfarm 15 minutters kørsel fra Lamai Safari Lodges. Jagtdagen skal bestilles min. en måned inden dit ophold.

 • GRØN JAGT

  IMG_9767

  Det er vigtigt for os, at den natur vi træder ind i, når vi kommer til Sydafrika, skal passere på. Derfor er det også vigtigt, at faunaen i området ikke lider skade af jagtdriften. Vi tilbyder jagtmuligheder i henhold til den gældende lovgivning og kun under hensyntagen til bæredygtighed. Dette kalder vi ‘Grøn Jagt’, for det er netop, hvad den er – på naturens præmisser.

  Det handler om balance i og respekt for systemet.

  Lamai Safari ligger i Greater Kruger Park med Olifants-floden som naturlig grænse ind til Kruger Park, dvs. på vores 10.000 ha ingen hegn har til Kruger National Park. Det betyder, at vi har BIG 5 på vores område, og det betyder også, at vi er underlagt nogle restriktioner på området ift. jagt og derfor har vi valgt, at vi ikke jager i området, hvilket gør at området er perfekt til fotosafari.

  Lamai Safari overtog den 1. januar 2017 en jagtfarm ved siden af ​​vores BIG 5 område, hvor vi har vores primære jagtområde og en fantastisk skøn Lodge. Der kan dog være arter vi ikke har på området, disse har vi adgang til, via de revirer i nærheden, vi har indgået aftale med. Derfor kan vi tilbyde en stor variation af arter på områder, der ligesom os går ind for at sikre den bæredygtige jagt. At jagten er bæredygtig sker blandt andet ved, at vi tæller dyrene på områderne, og at vi kun skyder dyr som en del af den naturlige vildtpleje. Jagten foregår under forsvarlige forhold uden at være en trussel for nogen af ​​dyrearterne – vi følger nøje den naturplejeplan, der er lavet for området for at sikre dette.

  Vi tilbyder etisk jagt, og har et team af professionelle jægere, der står for alt jagt på området. Jagten bliver planlagt ud fra den enkelte jægers ønsker og præferencer og foregår altid til fods.

  Hos Lamai Safari tilbyder vi jagt for grupper, familer, forældre/barn jagt samt jagt for den enkelte. Vi kombinerer gerne familiens ferie med en dag med jagt. På denne måde bliver ferien på Lamai Safari for alle i familien, hvad end man er til jagt, afslapning, safarioplevelser eller nogle af de mange andre spændende aktiviteter vores område i Sydafrika byder på. 

  Se mere om jagt på vores hjemmeside: WEDOHUNT  

Pin It on Pinterest

Share This