• Løvinder drikker

   Aktiviteter og oplevelser 

  SOM FOREGÅR PÅ LAMAI SAFARIS OMRÅDE

OPLEV BIG 5 SAFARI, SOLNEDGANG OVER BUSHEN OG MEGET MERE.

Hos Lamai Safari har du mulighed for at prøve alt det, som bare skal prøves på en safariferie. Herunder kan du læse mere om Lamai Safaris aktiviteter, der foregår på vores private BIG 5 område i Kruger National Park. Alle aktiviteter er med guide. Alle disse aktiviteter kan bestilles uanset hvilket safariophold du vælger og kan bestilles ved min. 4 personer, med mindre andet er nævnt i teksten ved aktiviteten.

 • GAMEDRIVE

  Start safari eventyret med en tur blandt Kruger National Parks dyr. Turen foregår om morgenen eller om eftermiddagen og har en varighed af 2 timer. Vores dygtige guide vil køre jer rundt på vores big 5 område og fortælle om de dyr, I møder undervejs. Husk kameraet, så du også kan huske dine fantastiske oplevelser!

  • ½ pris for børn mellem 3 og 12 år
  • Varighed: 2 – 2,5 time

  R540 (pr. pers.)

 • SUNDOWNER

  Vi kører sen eftermiddag op til det smukke bjerg, hvor vi slår ”lejr”. Vi laver bål på toppen og serverer “champagne” og snacks. Nyd den smukke solnedgang og den imponerende stjernehimmel – og ikke mindst stilheden og friheden. Når I er klar, kører I med vores dygtige guide en night drive hjem til lodge’en. En fed oplevelse, hvor I vil føle suset, når I pludselig kan se ‘øjne i natten’.

  • Inklusiv snacks samt bobler eller en drinks på bjerget.
  • ½ pris for børn mellem 3 og 12 år
  • Varighed: 2,5 – 3 timer

   oplevelser

  R750,- (pr. pers.)

 • ROMANTISK SUNDOWNER / M BUSH BRAAI & NIGHT DRIVE

  Skal der opleves romantisk tosomhed under opholdet, tilbyder Lamai Safari en helt unik oplevelse på vores fantastiske spot på Grietjie Berg – der grilles og middagen indtages på bushmaner med sigt ud over det imponerende stykke natur som I befinder jer midt i – på vej retur til Lodgen køres der natsafari hvor vores Ranger med lampe søger efter øjne i natten. Prisen for denne aktivitet er for 2 personer. PRIS: R2.400

   oplevelser

 • SUNDOWNER MED BUSH BRAAI

  Vi kører sen eftermiddag en game drive op til det smukke bjerg, hvor vi slår ”lejr”. Vi laver bål på toppen og serverer lidt bobler til ganen. På braai’en vil vores guider tilberede nogle lette, velsmagende grillretter.

  Nyd den smukke solnedgang og den imponerende stjernehimmel – og ikke mindst stilheden og friheden. Når I er klar, kører I med vores dygtige guide en night drive hjem til lodgen. En fed oplevelse, hvor I vil føle suset, når I pludselig kan se ‘øjne i natten’.

  • Inklusiv lette grillretter tilberedt på bjerget samt drikkevarer under maden.
  • ½ pris for børn mellem 3 og 12 år
  • Varighed: 3 – 3,5 timer

   oplevelser

  R970,- (pr. pers.)

 • NIGHT DRIVE

  Night drive – game drive i mørke. Her aktiveres andre sanser end på den traditionelle game drive. Du vil blive overrasket over mangfoldigheden af lyde, mørket byder på. Ligeledes er det interessant og en stor oplevelse ved selvsyn at konstatere, at bush’en aldrig sover.

  • ½ pris for børn mellem 3 og 12 år
  • Varighed: 1 – 1 ½ time

  R330,- (pr. pers.)

 • ATV I BIG 5

  På dit ATV-eventyr tager vi dig på en specielt fremstillet ATV-sti gennem vores eget BIG 5 område. En sjov og smuk tur for dem med lidt benzin i blodet. Børn fra 6 år og op til 12 år kan sidde bag på en forælder til ½ pris. Turen er inklusiv drive til og fra ATV opsamlingsstedet.  PRIS: R1550

 • DANSESHOW

  Den dygtige dansegruppe kan ikke andet end at sætte et stort smil på dine læber. I får en flot og farverig oplevelse, når dansegruppen gæster Lamai Safari. Danserne er fra den nærvedliggende landsby og børnene der er med er børn der har ekstra behov for omsorg, da det er en gruppe forældreløse. Danseshowet kan kun bestilles ved max 6 personer. PRIS: R650

 • EN NAT I BUSHEN

  En nat i det fri mellem løver og elefanter. Sundowner, bush braai og derefter overnatning midt ude i den sydafrikanske bush. Vi kører op på bjerget hvor der grilles og der nydes bobler og snack, mens solen går ned over bushen. Dyrenes lyde ændres og de nataktive dyrs kalden og brølen bliver tydelig og intens. Når stjernerne er blevet studeret og mælkevejen er tjekket ud, er det tid til at få sovet lidt i telt eller i shelter. Aktiviteten kan bestilles ved min. 2 personer

  PRIS: R3.000                  

 • GRØN JAGT PÅ IMPALA

  Er du jæger eller har du en jæger gemt i maven, så tilbyder vi jagt på et af vores områder tæt på Lamai Safari. Jagten i Sydafrika er, når den forvaltes forsvarligt, med til at bevare bestanden af dyr – hvis der ikke er interesse fra jægere, vil områderne i stedet ofte blive udlagt til landbrugsjord hvormed dyrenes væresteder forsvinder. Det er en stor oplevelse at gå på jagt, og du har mulighed for at gå på jagt efter eksempelvis en Impala. Rejser du med Flamingo Tours til Lamai Safari, så vil vi gøre alt for at jagten planlægges på din fridag, er det ikke muligt bliver du selvfølgelig inddraget i hvilke dag det så er muligt.

  1 jæger med professionel jæger 1:1 inkl. indskydning, riffelleje og patroner.                                                                                       R3.000

  2 jægere med professionel jæger 2:1 inkl. indskydning, riffelleje og patroner.                                                                                     R5.000

  Trofæ afgift pr. impala nedlagt Male                                                                                                                                                          R5.000

  Trofæ afgift pr. impala nedlagt Female                                                                                                                                                      R2.000

  Ikke jagende observatør                                                                                                                                                                              R600 

  Ved anskydning af dyr betales fuld pris.

  Bemærk det er ikke nødvendigt at have et jagttegn for at gå på jagt i Sydafrika, der skal inden jagten bestås en skyde prøve. Lamai Safari går ind for grøn jagt, derfor er det udvalgte dyr der skydes og der skydes kun dyr der er ekstra i reservatet og ud fra vores managementsplan, dette for at bevare biodiversiteten i vores jagtområde.

  Vi går ikke på jagt i vores safari område der er en del af Kruger National Park, men på vores egen jagtfarm 20 min kørsel fra Lamai Safari Lodge. Jagten skal bestilles min. en måned inden dit opholdet.

   

 • GRØN JAGT

  IMG_9767

  Det er vigtigt for os, at den natur vi træder ind i, når vi kommer til Sydafrika, skal passes på. Derfor er det også vigtigt, at faunaen i området ikke lider skade af jagtdriften. Vi udbyder jagtmuligheder i henhold til den gældende lovgivning, og kun under hensyn til bæredygtighed. Dette kalder vi ’Grøn Jagt’, for det er netop, hvad den er – på naturens præmisser.

  Det handler om balance i og respekt for systemet.

  Lamai Safari ligger i Greater Kruger Park med Olifants-floden som naturlig grænse ind til Kruger Park, dvs. at vores 10.000 ha ingen hegn har til Kruger National Park. Det betyder at vi har BIG 5 på vores område, og det betyder også, at vi er underlagt nogle restriktioner på området ift. jagt og derfor har vi valgt, at vi ikke jager i området, hvilket gør at området derfor er perfekt til fotosafari.

  Lamai Safari overtog den 1. januar 2017 en jagtfarm ved siden af vores BIG 5 område, hvor vi har vores primære jagtområde og en fantastisk skøn Lodge. Der kan dog være arter vi ikke har på området, disse har vi adgang til, via de revirer i nærheden, vi har indgået aftale med. Derfor kan vi tilbyde en stor variation af arter på områder, der ligesom os, går ind for at sikre den bæredygtige jagt. At jagten er bæredygtig sker blandt andet ved, at vi tæller dyrene på områderne, og at vi kun skyder dyr som en del af den naturlige vildtpleje. Jagten foregår under forsvarlige forhold uden at være en trussel for nogen af dyrearterne – vi følger nøje den naturplejeplan, der er lavet for området for at sikre dette.

  Vi tilbyder etisk jagt, og har et team af professionelle jægere, der står for alt jagt på området. Jagten bliver planlagt ud fra den enkelte jægers ønsker og præferencer og foregår altid til fods.

  Hos Lamai Safari tilbyder vi jagt for jagtselskaber, familer, forældre/barn jagt samt jagt for den enkelte. Vi kombinerer gerne familiens ferie med to eller flere dage med jagt. På denne måde bliver ferien på Lamai Safari for alle i familien, hvad end man er til jagt, afslapning, safari eller nogle af de mange andre spændende aktiviteter og oplevelser vores område i Sydafrika byder på.

  Kontakt os for yderligere info

Pin It on Pinterest

Share This