ANBEFALINGER
FRA GÆSTERNE
ANBEFALINGER FRA
GÆSTERNE
ANBEFALINGER FRA
GÆSTERNE
Tidligere
Næste

Hjertevarmende og familiær oplevelse hos Lamai. Familien åbner armene og byder dig velkommen til deres oase midt i det vilde.

Jeg glæder mig allerede til at opleve det igen.

Martin

Vi er lige kommet hjem fra 14 fantastiske dage hos Lamai Safari. Vi boede i det smukkeste hus “Pitsi Pitsi Lodge”. Det har været nogle ubeskrivelige oplevelser vi alle 5 har haft. 

Dygtige og søde personale – der vil gøre det bedste for gæsterne. Vi kan varmt anbefale Lamai Safari til andre der har lyst til at komme tæt på naturen og alle de vilde dyr. Endnu engang tusind tak for jeres måde at være på!

Mette og familie

Fantastisk sted at holde ferie med familien. Vi har været så heldige at være der 14 dage. Og ville bestemt ikke tøve med at vælge lamai safari igen hvis turen går til Sydafrika.

Jannie & familie

Hej Lamai Safari.

Det har været en helt uforglemmelig ferie, vi har tilbragt her i Pitsi Pitsi Lodge. Den ene oplevelse efter den anden har overskygget hinanden. Det er en vidunderlig lodge, I har her i Sydafrika, med den skønneste natur, man kan tænke sig. Jeres program, aftenerne ved bålet på bjerget, solnedgang m.v.; WOW! Helt formidabelt. Dette kan næsten ikke fortælles derhjemme – det skal opleves.

Ann og Pia

Der skal lyde et kæmpe tak til alt det personale, der står bag vores ophold, og som værner om stedet her. Vi har været utroligt glade for at bo her, og vi har modtaget en helt igennem fantastisk service. Vi kommer til at savne stedet, og vi ville ønske, vi kunne blive længere.

Maria og Lasse

Det har været en fantastisk oplevelse at være på safari. Aftenerne ved bålet har været hyggelige, servicen har været i top og modtagelsen ligeså. Dette kan varmt anbefales!

Lasse og Nicole

Pitsi Pitsi er et helt fantastisk sted, og vi har nydt den lille, dejlige, private pool. Vi havde privat kok på i syv dage. Fantastisk!

Mads og Camilla

Vi sværger, at familien vil vende tilbage til dette fantastiske sted, så snart muligheden byder sig. Fordi dette er essensen og kernen af samvær under sublime forhold.

Malene Thorsen

Der er mange spændende ting af se på farmen og i området, men også ren afslapning og soldyrkning ved poolen er der rig mulighed for. Aftener på bjerget med grill og solnedgang taler hele familien stadig ofte om, og det er var fantastisk.

Morten Geisnæs

Dejligt personale og service – man føler sig rigtigt velkommen. Ikke mindst et fantastisk program, I have sammensat med masser af safari og vilde dyr. Vi har set langt over 40 forskellige vilde dyr. En ferie for alle sanser og for en naturelsker som mig.

Helle Wulff

Safari har været en stor oplevelse, og vi mangler blot næsehornet for at have set hele ’Big 5’. Nævneværdigt er også den utroligt gode mad, vores private kok lavede hver aften. Og morgen. Og middag 🙂 

Daniel og Fie

Tusinde tak for nogle fantastiske dage på Lamai. Mest af alt har vi nydt det fantastiske og alsidige dyreliv.

Familien Olsen, Brorson og Pedersen

Favorit sted <3 fyldt med kærlighed og oplevelser for livet.

Nathalie Johannis

Min lille familie gjorde mig opmærksom på, at de ikke orkede at se de samme billeder fra Lamai for 120. gang, hvorfor det stod klart, at jeg måtte tage dem med herned i stedet, så de selv kunne opleve dette smukke sted med dets helt egen puls.

Casper Friis

Klart den bedste ferieoplevelse vi nogensinde har oplevet. Lamai Safari leverer virkelig varen og hele teamet er super serviceminded. Kan til enhver tid anbefales. Ferie for alle aldre!

Malene & familie

Fantastisk sted som giver så mange uforglemmelige oplevelser. Alle på stedet er dygtige og professionelle. Her kan alle forventninger indfries.

Klaus & familie

Vi havde en af vores bedste ferier takket være jeres hold på lodgen. Hvis vi i fremtiden skal på safari, og det skal vi, så bliver Lamai de første, vi kontakter.

Anne og Patrick