MOHOLOHOLO
REHABILITERING
LOKAL LANDSBY
BESØG
BALLON
SAFARI
Tidligere
Næste

AKTIVITETER og SAFARIOPLEVELSER

Tæt på Lamai Safari Lodge

Bådsafari, ballon safari & andre naturperler

Lamai Safari Lodge ligger i et fantastisk naturskønt område med rige muligheder for mange forskelligartede aktiviteter. Vi har i nedenstående samlet en god håndfuld som både kan bestilles hjemmefra eller direkte i receptionen på ved ankomst til Lamai Safari Lodge.

 

For de meget adrenalinhungrende er det muligt at tage på udflugt i badering ned af den brusende flod, “vandre” i trætoppene eller tage en tur med varmluftsballon. 

Ydermere anbefaler vi udflugt til Moholoholo Rehabiliteringscenter, der på fornemste måde formår at hjælpe et stort antal dyr, og gensætter langt de fleste igen.

Der kræves min. 4 personer tilmeldt for at gennemføre nedenstående aktiviteter.

Klik her for at finde safari oplevelser fra Lamai Safari Lodge 

 

Du er velkommen til at kontakte os direkte for at få prisen før du rejser.

Moholoholo rehabiliteringscenter

Forældreløse eller tilskadekomne geparder, løver, zebraer, næsehorn, hyæner, vildhunde og rovfugle er de dyr der oftest er at finde på Moholoholo Rehabiliteringscenter. 

 

En spændende udflugt med engelsktalende guide, hvor I kommer helt tæt på dyrene og hører om arbejdet på centret.

Bådsafari på Blyde River Dam

En hyggelig flodpram fragter jer med vuggende bevægelser stille og roligt ned af Blyde Dam.  Turen er en kæmpe naturoplevelse idet I befinder jeg i Blyde Canyon med udsigt til de imponerende bjerge, de tre Rondavels samt det berømte Kadishi Tufa vandfald.

 

Med lidt held er der mulighed for at opleve flodheste, badende hyæner, krokodiller samt den imponerende sydafrikanske fiskeørn. Blyde Canyon er den trediestørste canyon i verden, og undervejs fortæller den engelsktalende guide om stedets specielle flora og fauna.

Der gøres stop i den hyggelige 24Degrees, der rummer et lille bilmuseum på tilbagevejen.

Flodhesten Jessica og reptilpark

Den verdenskendte flodhest Jessica blev fundet som forældreløs under oversvømmelser tilbage i marts 2000, og er så tam at du både kan røre og made hende. 

 

Derefter går turen til en reptilpark som er fyldt af alverdens reptiler, krokodiller samt fritgående aber og papegøjer. Parken hjælper til med at bevare truede dyrearter. 

 

En helt igennem enestående tur, specielt for børn idet man kommer helt tæt på dyrene.

Afrikansk landsby besøg

Ved besøg i den afrikanske landsby får du en autentisk oplevelse af livet post-apartheid i Sydafrika. På turen går du på grusvejene i en landsby i Limpopo, der er fælles med kvæg, geder og nysgerrige børn. Undervejs besøges den lokale vuggestue, medicinmanden samt æselvognstransporten. Ydermere får du mulighed for at smage Afrikas majsfibre “pap”, spinat og kød traditionelt tilberedt. Du vil også få tilbudt Mopani orme som skylle ned med en smagsprøve på hjemmelavet traditionel øl.

En rigtig god måde at opleve dagens Afrika samt lære om den lokale Shangaan kultur og befolkningen i dette område af Sydafrika.

Besøg i Hlokomela og lokal landsby

Udflugten starter med besøg på Hlokomela hovedklinik, herunder kvinders klinik. Du får et indblik i hvorfor og hvilke befolkningsgrupper de tager hånd om. Du vil undervejs møde nogle meget dedikerede medarbejdere, der gerne deler deres personlige historie og forbindelse til organisationen. 

Næste stop er Richmond-vuggestuen, en af frugtfarmernes vuggestuer i området. Børnene byder velkommen med de mest fantastiske knus og nysgerrighed, hvorefter læreren viser rundt. Der er dernæst stop ved Hlokomela Herb Garden, et fantastisk sted med de mest fantastiske dufte og udsigt. Du bydes på friske urtedrinks i skyggen under et vildt mangotræ. Sidste stop i Hlomela er markedet, hvor der drives et syprojekt, en second-hand-shop samt en Spaza (butik). Der sælges tørrede mango, mango syltetøj, – chutney, tørrede mandariner, blåbær og andre lækre snacks der alle er dyrket og produceret lokalt.

Turen fortsætter til en afrikansk landsby, hvor du får en autentisk oplevelse af livet post-apartheid. Læs mere om indholdet under “Afrikansk landsby besøg”.

Drakensbjergene og panoramaruten

Turen går gennem nogle af de smukkeste bjergformationer i verden, hvor det ene pragtfulde udsigtspunkt afløser det andet. I bør gøre stop ved Blyde River Canyon, The Three Rondavels og Bourke´s Luck Pothules, som alle hører til nogle af de største seværdigheder i Sydafrika.

Ligeledes kan vi kun anbefale at der gøres stop ved de smukke vandfald samt God´s window, hvor et imponerende skue kommer jer i møde. På turen er der mange muligheder for at købe souvenirs i alle afskygninger. Et specielt godt sted er i byen Grasskop, som iøvrigt også er kendt for sine lækre pandekager. Turen er for hele familien og kan køres som en hel- eller halvdagstur.

Ballon safari

At flyve i luftballon er en helt fortryllende oplevelse. Få følelsen af frihed, mens du svæver lydløst hen over den smukke Blyde River og kan nyde udsigten til de storslåede Drakensbjerge. Turen foregår tidligt om morgenen, og efter turen serveres bobler, snacks og morgenmad.

Bemærk: Turen er stærkt vejrafhængig, og ofte vides det tidligst aftenen før afgang om turen kan gennemføres.

Helikopter safari

At opleve vores fantastiske område fra oven er en helt unik oplevelse. 

 

Oplev de smukke vandhuller, variationen i terrænet og se nogle af de mange dyr hen over savannen.

Piloten er certificeret og selve turen tager omk. 20 min. med maksimalt 3 personer af gangen.

 

Bemærk: Skal bestilles min. en måned før ankomst til Lamai Safari Lodge

Golf på Hans Merensky

Hans Merensky Golf center ligger placeret midt mellem de vilde dyr, og det er derfor ikke usædvanligt at opleve både giraffer, impala og vortesvin men man spiller golf.

Grundet vandrestriktioner i området er banen ikke helt i top, god er oplevelsen bestemt god hvis man interesserer sig for golf.