MOHOLOHOLO
REHABILITERING
LOKAL LANDSBY
BESØG
BALLON
SAFARI
Previous slide
Next slide

AKTIVITETER og SAFARIOPLEVELSER

Tæt på Lamai Safari Lodge

Bådsafari, ballon safari & andre naturperler

Lamai Safari Lodge ligger i et fantastisk naturskønt område med rige muligheder for mange forskelligartede aktiviteter. Vi har i nedenstående samlet en god håndfuld som kan bestilles ved ankomsten til Lamai Safari Lodge.

For de meget adrenalinhungrende er det muligt at springe ud med elastik i Drakensbjergene, køre ATV i vores Big 5 område, “vandre” i zip line i trætoppene eller tage en tur med varmluftsballon. 

Ydermere anbefaler vi udflugt som båd tur på Blyde River Dam, Elefant interaktion eller Moholoholo Rehabiliteringscenter, der på en god måde formår at hjælpe et stort antal dyr, og gensætter langt de fleste igen.

Der kræves min. 4 personer tilmeldt for at gennemføre nedenstående aktiviteter.

Klik her for at finde safari oplevelser fra Lamai Safari Lodge  

Du er velkommen til at kontakte Flamingo Tours direkte for at få de senest opdaterede priser på vores aktiviteter før du rejser.

Moholoholo rehabiliteringscenter

Forældreløse eller tilskadekomne geparder, løver, zebraer, næsehorn, hyæner, vildhunde og rovfugle er de dyr der oftest er at finde på Moholoholo Rehabiliteringscenter. 

En spændende udflugt med engelsktalende guide, hvor I kommer helt tæt på dyrene og hører om arbejdet på centret.

Heldagstur til Kruger National Park

Tag på safari i den offentlige del af Kruger National Park.

Den offentlige del af Krugerparken er omkring 2/3 af Jyllands størrelse. Parken er 350 km lang og ca. 65 km bred.

Vejene gennem nationalparken er gode, og mange dyr er efterhånden så vant til selskab af de underlige firhjulede væsener, så du kan komme tæt på dem.

Her er ikke færre end 147 dyrearter, 507 fugle, 34 amfibier, 116 krybdyr, 1980 plante- og træarter og rigtigt gode chancer for at opleve ”The Big 5”, som er løven, leoparden, elefanten, næsehornet og bøflen.

Bådsafari på Blyde River Dam

En hyggelig flodpram fragter jer med vuggende bevægelser stille og roligt ned af Blyde Dam.  Turen er en kæmpe naturoplevelse idet I befinder jer i Blyde Canyon med udsigt til de imponerende bjerge, de tre Rondavels samt det berømte Kadishi Tufa vandfald.

Med lidt held er der mulighed for at opleve flodheste, krokodiller samt den imponerende sydafrikanske fiskeørn. Blyde Canyon er den tredje største canyon i verden, og undervejs fortæller den engelsktalende guide om stedets specielle flora og fauna.

Flodhesten Jessica og reptilpark

Den verdenskendte flodhest Jessica blev fundet som forældreløs under oversvømmelser tilbage i marts 2000, og er så tam at du både kan røre og made hende. 

Derefter går turen til en reptilpark som er fyldt af alverdens reptiler, krokodiller og nogle gange har de fritgående aber og papegøjer. Parken hjælper til med at bevare truede dyrearter. 

En helt igennem enestående tur, specielt for børn idet man kommer helt tæt på dyrene.

Afrikansk landsby besøg

Ved besøg i den afrikanske landsby får du en autentisk oplevelse af livet post-apartheid i Sydafrika. På turen går du på grusvejene i en landsby i Limpopo, der er fælles med kvæg, geder og nysgerrige børn. Undervejs besøges den lokale vuggestue, medicinmanden og måske æselvognstransporten. Ydermere får du mulighed for at smage Afrikas majsfibre “pap”, spinat og kød traditionelt tilberedt. Du vil sikkert også få tilbudt Mopani orme som skylle ned med en smagsprøve på hjemmelavet traditionel øl.

En rigtig god måde at opleve dagens Afrika samt lære om den lokale Shangaan kultur og befolkningen i dette område af Sydafrika.

Drakensbjergene og panoramaruten

Turen går gennem nogle af de smukkeste bjergformationer i verden, hvor det ene pragtfulde udsigtspunkt afløser det andet. Her gøres bla. stop ved Blyde River Canyon, The Three Rondavels og Bourke´s Luck Pothules, som alle hører til nogle af de største seværdigheder i Sydafrika.

Der køres ligeledes forbi nogle af de fantastisk smukke vandfald samt God´s window, hvor et imponerende skue kommer jer i møde. På turen er der mange muligheder for at købe souvenirs i alle afskygninger. Frokoststoppet gøres oftest i den lille charmerende by Grasskop som  er kendt for sine lækre pandekager og mange muligheder for indkøb af lokalt kunsthåndværk. Turen anbefales til hele familien.

Ballon safari

At flyve i luftballon er en helt fortryllende oplevelse. Få følelsen af frihed, mens du svæver lydløst hen over den smukke Blyde River og kan nyde udsigten til de storslåede Drakensbjerge. Turen foregår tidligt om morgenen, og efter turen serveres bobler, snacks og morgenmad.

Bemærk: Turen er stærkt vejrafhængig, og ofte vides det tidligst aftenen før afgang om turen kan gennemføres.

Helikopter safari

At opleve vores fantastiske område fra oven er en helt unik oplevelse. 

Oplev de smukke vandhuller, variationen i terrænet og se nogle af de mange dyr hen over savannen.

Piloten er certificeret og selve turen tager omk. 20 min. med maksimalt 3 personer af gangen.

Golf på Drakensig golfklub

Drakensig golfklub ligger placeret midt mellem de vilde dyr, og det er derfor ikke usædvanligt at opleve både giraffer, impala og vortesvin men man spiller golf.

Grundet vandrestriktioner i området er banen ikke helt i top, den kan betegnes som lidt “tung”. Oplevelsen er dog bestemt god.

Scroll to Top