KRUGER BUSH CAMP
PÅ LAMAI SAFARI LODGE
LÆKRE VÆRELSER PÅ
PITZI PITSI BUNGALOW
PRIVAT SWIMMINGPOOL
PÅ PITSI PITSI BUNGALOW
Previous slide
Next slide

KRUGER BUSH CAMP

Hyggelig og stilfuld bungalow med god plads

Kruger Bush Camp er den største bungalow på Lamai Safari lodge, og er perfekt for den store gruppe på op til 14 personer. Ofte bebos denne lodge af enten en større familie, en gruppe venner eller forretningsforbindelser. Lodgen kan dog sagtens og med fordel benyttes af alle, da alle værelser har en-suite badeværelser.

Uanset hvilken gruppe dit selskab tilhører, er Kruger Bush Camp stedet, hvor I ugenert kan dyrke hinandens selskab og gode historier.

Den store bungalow indeholder i alt 6 dobbeltværelser, alle med privat bad og toilet. Der kan laves ekstra opredning i 2 af disse værelser, hvorfor der kan være op til 14 personer i denne skønne bungalow. 

Gæster på Kruger Bush Camp har adgang til egen swimmingpool, stor opholdsstue med sofaarrangement samt langbord. Fra stuen er der udgang til stor møbleret terrasse med udsigt til dyrelivet ved de nærliggende vandhuller – får vi meget regn, kan sigten reduceres af glade blade og højt græs, dog ryddes området en gang om året, så udsigten igen bliver optimal.

Mere om Kruger Bush Camp

Bygget i naturmaterialer og falder smukt ind i bushen.

Kort fortalt er der tale om forkælelse i yderste potens.

Udsigten til dyrelivet er så god at man reelt kan “tage på safari” fra liggestolen ved poolen. Som Oftest opleves elefanter, bøfler og zebraer ved vandhullerne tæt på Lodgen, men ved skumringstid kommer ofte mange andre afrikanske dyr ned for at drikke.

Alle værelser er udstyret med aircondition samt moskitonet. Værelserne er forskellige og har deres helt særlige afrikanske præg. Her er det ikke blot et almindeligt hotelværelse, det er vores afrikanske hjem, hvor der er kælet for hver enkelt detalje.

Er Kruger Bush Camp ikke optaget af en gruppe er det også muligt at reservere et af de smukke værelser i denne bungalow til dit safariophold.

Bonusinfo: Zebraer har en forkærlighed for det vandhul, der ligger op ad lodgen. Zebraernes karakteristiske lyde vil ofte kunne høres – specielt i aftentimerne omkring solnedgang. Kruger Bush Camp kaldes også Pitsi Pitsi – hvilke betyder zebra.

Fakta værelser

 • 6 dobbeltværelser med privat bad og toilet
 • Mulighed for en ekstra opredning i 2 dobbeltværelser
 • Håndklæder og diverse toiletartikler
 • Myggenet 
 • Adaptere til europæiske stik

Faciliteter i øvrigt

 • Spisestue, bar og stue/all rum
 • Bål sted med grill
 • Pool med siddepladser.
 • Terrasse område med udsigt mod dyrelivet ved vandhul
 • Muligt at bestille ophold på Kruger Bush Camp med privat kok og guide
 • Alle måltider serveres efter fast menu på restauranten på Lamai Safari Lodge

At dele safarioplevelser med familie, gode venner eller nære forretningsforbindelser
Det binder jer sammen resten af livet …

Scroll to Top