PAKKEREJSE
MED STORE OPLEVELSER
Previous slide
Next slide

Pakkerejser til Lamai Safari Lodge

den nemme vej og sikre til dine drømme

Læn dig tilbage og lad vores dygtige samarbejdspartner Flamingo Tours planlægge din safarirejse. En pakkerejse indeholder typisk flytransport t/r, al transport til og fra Lamai Safari Lodge, et væld af udflugter og naturligvis alle måltider undervejs. 

Der vil være rig mulighed for at opleve The Big Five (elefanter, bøfler, næsehorn, leoparder og løver) undervejs på safariudflugterne i Greater Kruger Nationalpark. 

Hos Lamai Safari Lodge er vi specialister i Sydafrika og vores smukke lodge. Derfor kan vi fortælle dig alt hvad der er værd at vide om aktiviteter i og omkring lodgen, hvad der er af faciliteter på lodgen, hvornår det bedste tidspunkt er at rejse i forhold til at opfylde dine drømme, hvordan maden er og meget mere. 

Til gengæld ved vi at andre er meget bedre end vi, til at tilrettelægge den perfekte pakkerejse, og vi har derfor allieret os med Flamingo Tours, der sørger for reservationen af din safari-pakkerejse med ophold på Lamai Safari Lodge.  Dette uanset om du ønsker ophold i kortere eller længere tid.

Ønsker du at udvide din pakkerejse med f.eks. Cape TownVictoria Falls eller måske en afslappende badeferie på eksotiske Mauritius eller Zanzibar, – så klarer de også det.

Du finder alle de spændende rejser her nedenfor. Klik på billedet og kom direkte til den respektive rejse hos Flamingo Tours.

Smuk swimmingpool om natten på Lamai Safari Lodge
KRUGER SAFARI & BADEFERIE
Løven - Dyrenes konge
KRUGER SAFARI & CAPE TOWN
Udsigt fra Lamai Safari Lodge
KRUGER SAFARI & ZANZIBAR
IMG_7444
KRUGER SAFARI & MAURITIUS
Elefanten lever typisk i flokke
KRUGER SAFARI & OLIFANT RIVER
Victoria Falls
KRUGER SAFARI & VICTORIA FALLS
Scroll to Top