• Zebraer

  Øvrige aktiviteter

  DER LIGGER I OMRÅDET NÆR LAMAI SAFARI

BÅDSAFARI, BALLONSAFARI & NATURPERLER DER BARE SKAL OPLEVES! 

Lamai Safari ligger i et fantastisk naturskønt område med mange muligheder og fyldt med aktiviteter. Alle nedenstående oplevelser foregår med guide, og kan tilvælges som ekstra aktiviteter, når I enten har bestilt direkte gennem Lamai Safari eller en pakkerejse hos Flamingo Tours. Aktiviterne er for minimum 4 personer og skal bestilles senest på ankomstdagen på Lamai Safari. Hvis I kører i egen bil på “Safari-på-egen-hånd” kan de guidede aktiviteter ligeledes bestilles, ligesom I kan se flere kør-selv-aktiviteter her

 • MOHOLOHOLO & HESC

  Moholoholo: Forældreløse eller skadekomne geparder, løver, zebraer, næsehorn, hyæner, vildhunde er de dyr der ofte er at finde på Moholoholo rehabiliteringscenter. En spændende udflugt med lokal engelsktalende guide, hvor I kommer tæt på dyrene og hører om deres skæbne og om arbejdet på centeret. Tør I, kan I være heldige at få lov at håndfodre en af de store gribbe eller måske røre ved en gepard.

  Hoedspruit Endangered Species Centre (HESC): HESC er kendt i mange dele af verden for at være pionerer indenfor bevarelse af truede dyrearter. I vil komme tæt på geparder, næsehorn, vildhunde, vildkatte, gribbe, antiloper og få en forståelse af vigtigheden af arbejdet med at beskytte og bevare de mange dyrearter og komme helt tæt på dyrene under besøget.

  R3.000 

 • FLODHESTEN JESSICA & REPTILPARK

  At håndfodre den verdenskendte flodhest Jessica er helt specielt. Du kan både kysse og klappe det store dyr, som et sydafrikansk ægtepar har fundet og “opdraget”.  Vi besøger ligeledes en reptilpark i nærheden. Parken er fuld af alverdens kryb, krokodiller og fritgående aber og papegøjer. Et spændende udflugtsmål med aktiviteter der er eminente for børn, da de kommer helt tæt på dyrene. Parken hjælper med at bevare de truede dyrearter i Sydafrika, og man kan også kontakte dem, hvis man ser skadede reptiler eller kryb.

  R2.000

 • DANSESHOW

  Oplev denne fantastiske dansegruppe når de gæster Lamai Safari og giver jer en glad og farverig oplevelse. Børnene der danser med, er primært fra en gruppe af forældreløse børn, der blandt andet via dans og musik for Lamai Safaris gæster sikres bedre opvækstvilkår. En smuk oplevelser som kan bestilles ved min. 6 personer.

  R1000

 • BÅDSAFARI PÅ BLYDE RIVER DAM

  En hyggelig bådpram fragter jer med vuggende bevægelser stille og roligt ned ad Blyde Dam. Aktiviteter der foregår på vandet er altid helt specielle – det er bådsafari turen også. Turen er en kæmpe naturoplevelse, hvor I befinder jer i den berømte Bryde Canyon med sigt til de imponerende bjerge og de tre Rondavels, det berømte Kadishi Tufa Waterfall og er I heldige vil I både møde flodheste og krokodiller samt den imponerende Sydafrikanske fiske ørn. Guiden fortæller jer om de dyr, der spottes undervejs samt fortæller jer om den tredie største Canyon i verden. På vejen tilbage, gør vi et lille stop ved det hyggelige 24Degrees, som også rummer et lille bilmuseum.

  R2.000

 • BESØG I LANDSBY

  Når du besøger den afrikanske landsby får du en autentisk oplevelse af livet i post-apartheid Sydafrika. På turen går du på grusvejene i en landsby i Limpopo, der er fælles med kvæg, geder og mange nysgerrige børn. På vores stoppesteder vil du besøge den lokale vuggestue, medicinmanden og æselvognstransporten. Efterhånden som turen forløber, får du mulighed for at smage Afrikas majsfibre “pap”, spinat og kød tilberedt på den traditionelle måde, eller Mopani orme til de modige, skylles ned med en smagsprøve på den hjemmelavede traditionel øl. Et projekt der stolt viser dig en del af Afrika, som det er i dag, i det virkelige liv, på en sikker og god måde at opleve og lære om den lokale Shangaan-kultur og befolkningen i dette område.

  R2.000

 • BESØG HLOKOMELA OG LOKAL LANDSBY

  På denne tur besøger vi først Hlokomela hovedklinik, herunder kvinders klinik. Under turen får I et indblik I  Hlokomela; hvad de er, hvorfor, hvor og hvilke befolkningsgruppe de tager hånd om. I vil møde lidenskabelige og dedikerede medarbejdere, der deler deres personlige historier og deres forbindelse til organisationen.

  Det andet stop er Richmond-vuggestuen, en af frugtfarmenes vuggestuer i området. Børnene byder velkommen med de mest fantastiske knus og nysgerrighed, og læreren viser rundt. Tredje stop er Hlokomela Herb Garden, et smukt sted med den mest fantastiske udsigt. Der vil I blive vist rundt i haven for at smage, føle og lugte. Der er smagsprøve på friske urte drinks, der serveres under et vildt mango træ. Sidste stop er på Hlokomela Markedet, hvor der drives et Syprojekt, Secondhand shop samt Spaza en butik. Der sælges tørrede mango, mango syltetøj, mango chutney, tørrede mandariner, blåbær, skønne snack der alle er dyrket og produceret lokalt.

  Vi kører derefter ud til en lokal landsby, hvor du får en autentisk oplevelse af livet i post-apartheid Sydafrika. På turen går du på grusvejene i en landsby i Limpopo, der er fælles med kvæg, geder og mange nysgerrige børn. På vores stoppesteder vil du besøge den lokale vuggestue, medicinmanden og æselvognstransporten. Efterhånden som turen forløber, får du mulighed for at smage Afrikas majsfibre “pap”, spinat og kød tilberedt på den traditionelle måde, eller Mopani orme til de modige, skylles ned med en smagsprøve på den hjemmelavede traditionel øl. Et projekt der stolt viser dig en del af Afrika, som det er i dag, i det virkelige liv, på en sikker og god måde at opleve og lære om den lokale Shangaan-kultur og befolkningen i dette område.

  R2.400

 • BALLON SAFARI

  At flyve i en luftballon er en helt fortryllende oplevelse. Få følelsen af frihed, når du svæver lydløst hen over den smukke Blyde River og kan nyde udsigten til de storslående Drakensbjerge. Turen foregår tidligt om morgenen og efter turen bliver der serveret bobler og snack samt morgenmad. Turen er stærkt vejrafhængig og derfor vides det oftest først aftenen i forvejen, om ballonskipperen vurderer, at vejret er ideelt for jeres luftballontur.

  R5.600

 • HELIKOPTER SAFARI

  At opleve vores fantastiske område fra oven er en helt unik oplevelse. I vil opleve de smukke damme, variationen i terrænet og I kan være heldige at spotte nogle af de mange dyr der er i vores private Big 5 område. Piloten er certificeret. Turen tager ca. 20 min. Min. 2 pers. maks. 3 pers. pr. tur. Skal bestilles min. én måned inden ankomsten til Lamai Safari.

  R 5.800. 

 • GOLF på Hans Merensky

  Hans Merenskys Golf center ligger placeret midt mellem de vilde dyr, det er ikke usædvanligt at spotte både giraf, impalaer og vortesvin mens man spiller golf. Grundet vandrestriktioner i området er banen ikke helt i top – dog er oplevelsen stadig værd at tage med sig, hvis man er golfinteresseret.

  PRIS: R2.200

  Ekstra udgifter ifbm. leje af golfudstyr bør påregnes.

                                                                                                                      

VI HAR OGSÅ MANGE AKTIVITETER PÅ VORES EGET OMRÅDE, SE DEM HER

Pin It on Pinterest

Share This