GASTRONOMI REJSE
MED MICHELIN KOK
NYDELSE AF
NATUREN
MÅLTIDER I
BUSHEN
Tidligere
Næste

Gastronomi og safarirejse

Ultimativ luksusrejse

I samarbejde med Flamingo Tours tilbyder vi denne unikke 10 dages gastronomi & safarirejse med afrejse den 12. marts 2023. Rejsen byder på en skøn blanding af uforglemmelig safari og gastronomiske oplevelser i topklasse, der sikrer en fantastisk oplevelse. Denne Gastronomi – og Safarirejse er  vores bud på en Sydafrikansk udgave af Nak & Æd.

Ønsker I denne rejse på et andet tidspunkt, og er mere end 10 personer der rejser sammen, kan det også arrangeres. Venligst kontakt os direkte for at høre mere. 

Gastronomi

Med på rejsen er den Danske stjernekok: Martin Lemvig. Martin der ejer den Michelin anderkendte Restaurant Mejeriet i Aarhus, Restauranten der er optaget i den ikoniske Guide Michelin i både 2018 og 2019 og vurderet til at være blandt Nordens bedste restauranter af White Guide, sikrer at i gennem dette ophold får kulinariske oplevelser i verdensklasse.

 

Menuerne spænder bredt fra bålmad med et ekstra pift af elegance til gourmetmenuer med specielt udvalgte vinmenuer. Alt i alt en gastronomisk rejse, hvor der selvfølgelig er fokus er på sydafrikansk vildt og de lokale friske råvarer.

Sydafrikas dyreliv

Dansk vildtforvalter: Niels Søndergaard er vildtforvalter og passioneret jæger med stor erfaring fra både ind- og udland.

 

Han giver et unikt indblik i vildtforvaltningens muligheder og udfordringer i Sydafrika.

 

Du får bla. viden viden om jagtens betydning for Sydafrika, for dyrelivet og for kulturen. Et nuanceret billede af hvordan man i Sydafrika værner om dyrelivet og bedst beskytter de ikoniske dyr.

Højdepunkter

  • 7 overnatninger på Lamai Safari Lodge
  • Helpension samt drikkevarer inkluderet på Lamai Safari Lodge
  • Game drives på lodgens private ”Big Five”-område i forbindelse med Kruger Nationalpark
  • Bush walk – kom helt tæt på
  • Gastronomiske oplevelser med stjernekokken Martin Lemvig
  • Vinsmagning og sydafrikansk vildt
  • Unikt indblik i vildtforvaltningens udfordringer og muligheder
  • Sundowner med bobler
  • Landsbybesøg med smagsprøver – et unikt indblik i den lokale madkultur
  • Natsafari – oplev de natteaktive dyr
  • Panoramaruten, Drakensbjergene og Blyde River Canyon

Michelin anerkendt kok

Med på rejsen er Martin Lemvig, ejer af anerkendte Restaurant Mejeriet i Aarhus. Martin sørger gennem hele opholdet for kulinariske oplevelser i verdensklasse.

Dansk vildtforvalter

Med på rejsen er også den passionerede jæger og vildtforvalter, Niels Søndergaard, som undervejs på rejsen giver et unikt indblik i vildtforvaltningens muligheder og udfordringer i Sydafrika.

Uforglemmelig safari

Sidst, men bestemt ikke mindst, får du mulighed for at opleve Sydafrikas spektakulære natur og rige dyreliv, som omfatter “The Big 5” – elefanter, bøfler, næsehorn, leoparder og løver.