• Børn & Safari

SAFARI & BØRN ER EN PERFEKT KOMBINATION

Safari i Sydafrika med børn er en rigtig god kombination. Et safariophold på Lamai Safari byder både på afslapning og leg ved poolen blandet med enestående oplevelser med alle de dyr børnene kender fra zoologisk have. Man skal derfor ikke undlade at tage af sted, fordi man har børn – tværtimod.

Lad dem mærke, se og opleve, hvordan en anden kultur er, og hvordan man også kan holde ferie. På Lamai Safari tilrettelægger vi aktiviteterne ud fra alder og individuelle ønsker. Det et paradis for børn at være med på safari og der vil helt sikkert skabes vidunderlige, varige minder fra en ferie i Sydafrika.

Der er mange lodges, der bevidst vælger at sætte aldersgrænser på for at mindske antallet af børn eller små børn i Lodge’en. I og med at vores indkvarteringssteder ligger helt for sig selv og kun kan rumme et relativt lille antal gæster, vil det aldrig være et problem, at være gæst på Lamai Safari. Bestiller man eksempelvis Pitsi Pitsi til 6 personer som privat safari, placerer vi ikke flere gæster, selvom der kan være 12 personer.

born-safari-block1

born-safari-block2

born-safari-block3

De perfekte faciliteter til børnefamilier

På Phuti er hytterne opdelt med værelse og toilet-/badefaciliteter og terrasse til hver enhed – så ingen vil føle sig generet af andre. Så både for de gæster, der ikke ønsker at være tæt på en børnefamilie og familien med børn, der larmer lidt mere end et par – er der plads og rum til alle.

 

Alle, også børn over 3 år, kan være på safari og køre i safaribiler og se dyrene – det handler om at kende sin familie og børnenes behov.

 

Rejser man med børn, er det vigtigste, man kan gøre, at planlægge; dette gælder flyveturen, køreturene både i åbne biler og i lukkede biler. Planlæg turene ud fra, hvad børnene ønsker at se og hvad de kan deltage i.

 

Kruger National Park og områderne, der støder op til parken, er en fantastisk destination for børn, og der ligger her nogle skønne oplevelser.

Malaria, insekter & kryb

Mange forældre undgår områder, hvor malariamyg kan risikere at være til stede og vælger en destination, som er beskrevet som malariafrit. I vores område sprøjter vi hver 2 – 3 måned for insekter/myg for at minimere risikoen. Det er vigtigt at man sprayer eller smører sig ind i aftentimerne og sover under et myggenet om natten. Vi har både spray til krop og rum samt myggenet i alle vores indkvarteringsmuligheder. Dette da myggene primært er aktive når solen ikke står højt på himlen.

 

Hvis man er bekymret for malaria, kan man få malariamedicin eller overveje at tage på safari i Sydafrika, når der er sommer i Danmark og derfor vinter i Sydafrika, da er risikoen for myg og dermed malaria mindst, grundet de kolde nætter.

 

Ift. kryb, slanger og generelle farer ved de dyr, der er i Sydafrika, så er det vigtigt at lære børnene, at man ikke bare samler noget op; at man går væk, hvis der viser sig en slange på vejen; og at man skal høre efter, hvad de voksne fortæller under hele turen i safari bilen. Det handler om ansvarlighed fra forældrenes side, og at børnene er blevet oplyst om, hvad man må og ikke må.
Der er kort afstand til et privathospital i Tzaneen, hvilke også gør, at man som forældre eller rejsende kan føle sig tryg og sikker på rejsen.

10649447_10204882884411698_8458078180465901100_n

Kopi af IMG_7333

IMG_9986

Pin It on Pinterest

Share This