Lej en bil

Når I rejser på safari på egen hånd anbefaler vi at I lejer en bil i lufthavnen. Under hele jeres ophold kan jeg selv transportere jer rundt til alle seværdigheder og attraktioner, der ligger i nærheden af ​​jeres base hos Lamai Safari. Lej bil hende.

Mad & Drikke

Jeg har tilgængelig over et stort fælleskøkken med alle faciliteter til at kreere gode måltider. I en halv times afstand fra Lamai Safari findes der supermarkeder. Der er mulighed for at købe aftensmad på Lamai Safaris hovedlogde.

Aktiviteter

Jeg kan deltage i alle de aktiviteter, der foregår på Lamai Safaris område, når jeg bor på Phuti Safari Lodge, se aktiviteterne  her . 

OPLEV FRIHEDEN VED PÅ LEJE EGEN BIL

Lamai Safari er det perfekte udgangspunkt, når Sydafrika skal udforskes på egen hånd. Lej vores smukke Phuti Lodge, hvorfra du i egen lejet kan opleve den fantastiske Limpopo provins, såsom den imponerende panoramaudsigt! Jeg kan håndtere i nærliggende supermarkeder og booke jer på alle de gamedrive og safarioplevelser, som arrangeres på vores hovedlodge Lamai Safari, hvis indgang kun ligger 10 minutter fra Phuti Lodge.

Bo i luksushytter midt i den afrikanske bush

Luksushytterne på Phuti Safari Lodge er i rustik, afrikansk stil, stråtækte tage og privat toilet og bad, der er aircondition og hyggeligt udenoms areal. Fælles opholdsstue og køkken med alt udstyr. Udgang fra køkkenet til overdækket terrasse med pejs. Dejlig udsigt til dyrene i bushen, terrasse med solstole, havemøbler og stor nedsænket pool. Der kan bo fra 2-10 personer samlet, dog kan der lejes enkelt hytter alt efter antal. Stedet er meget velegnet for børn. Der kan i hver hytte opsættes en ekstra fold-ud-seng, hvilket vil sige at der i alt kan reddes op til 10 voksne og 5 børn i lodgen. På Phuti Safari Lodge er der stuepige, der sørger for den daglige oprydning og rengøring i hytterne.

[ vc_column_text]

Dyrerne som nærmeste nabo

På lodgen kan du både slappe af og nyde dyrene der kommer helt tæt på pool og terrasseområdet. Det er nemt at færdes til og fra gaten. Og jeg vil have mulighed for at køre rundt i områderne i jeres lejebil (kun for 4×4) for at spotte efter giraffer, bøfler, leoparder, impala, kudu, vortesvin, bushbuck, zebra og mange af de andre dyr der opholder sig på reservationen. Det er dog ikke tilladt at færdes til fods uden en guide i reservatet, grundet sikkerhed.

Tjekker I ind på Phuti Safari Lodge er der kun 20 minutters kørsel til Lamai Safari Lodges hovedområde hvor der kan bestilles aftensmad, det er også muligt at komme tidligt for at spotte efter elefanter, løver eller andre af Big 5 dyrene inden aftensmaden nydes. Alle retter der serveres på Lamai Safari er tilberedt af de bedste lokale råvarer og kan serveres både under tag eller med sigt til dyrene alt efter vejr og vind. Ønsker du selv at tilberede din aftensmad er der stor udendørs grill samt et stort køkken med alt det der skal bruges for både en lille eller en stor familie. Der er fine indkøbsmuligheder tæt på Phuti, hvor der i den nærliggende by Phalaborwa kun 24 km væk både er et SPAR supermarked og andre indkøbscentre.

Leveomkostningerne er generelt 40% lavere i Sydafrika i forhold til i Danmark.[/vc_column_text]

INKLUDERET

 • Ophold på Phuti Safari Lodge
 • Fælles stue med sofagruppe, bar og spiseplads
 • Køkken med flere køleskabe/fryser
 • Bål område
 • Håndklæder og linned
 • Aircondition og myggenet i alle rum
 • Sikkerhedsboks i alle værelser
 • Adaptere til europæiske stik
 • Stuepige der sørger for daglig rengøring i hytterne
 • Havemand 
 • Pool, grill & lounge område med sigt til den sydafrikanske bush
 • Udendørs overdækket loungeområde med pejs
 • Lækre værelser med toilet og bad
 • Vaskeservice mod betaling

IKKE INKLUDERET

 • Flybilletter
 • Leje af bil
 • Forplejning og drikkevarer
 • Visum

Usanda

Bush Lodge i det nordlige Sydafrika

Beliggende ved Limpopo floden i det nordligste Sydafrika indbyder denne skønne lodge til ro og familietid. Der kan laves bål ved Limpopo floden, tages på gå- og køreturer i reservatet, og jeg kan eventuelt tilføje en overnatning eller til i Botswana og det populære Mashatu Game Reserve, der er kendt for deres mange løver, leoparder og elefanter.

Når jeg bor på denne Lodge kan jeg bestille under opholdet eller selv stå for at handle ind i det nærmeste supermarked, som er omkring 40 km væk.

Denne nordlige Bush Lodge ligger 4 timers kørsel fra Lamai Safari og Phuti Lodge. En kombination af indkvarteringssteder kan også anbefales til at opleve så meget som muligt af Limpopo provinsen.

Pin It on Pinterest

Share This